"Тиждень толерантності".

До  Міжнародного дня толерантності та з метою формування в дітей загальнолюдських моральних цінностей, розвитку в них терпимості та толерантних настанов з 16  листопада в Краматорській українській гімназії було проведено "Тиждень толерантності".
Головною метою заходів було ознайомлення дітей з поняттями "толерантність" та "толерантна людина",
виховання дружніх взаємин між дітьми, розвиток почуття емпатії, терпіння, доброти, поваги. Для учнів  2 класу психолог Ксенія Дмитрівна Мартиненко провела заняття з елементами тренінгу "Толерантний казковий герой", діти навчилися відрізняти зовнішні людські якості від внутрішніх на прикладі казкових героїв, дізналися, що толерантне ставлення існує не тільки до людей , а й до друзів наших менших.

 Учні 4-х класів дізналися про якості толерантної людини , визначили  головну складову толерантності , із захватом поділилися родинними історіями про толерантне ставлення своїх батьків до оточення, спільно працювали над плакатами "Різні, але рівні", "Квітка толерантності".

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щороку, у другу неділю травня, в Україні відзначають одне із наймиліших і найчуттєвіших свят – День матері.З нагоди цього найсвітлішого дня КЗ «Донецький Палац молоді «Юність» провів конкурс читців "Весь світ починається з мами».Конкурс проходив у чотирьох вікових категоріях серед здобувачів освіти закладів загальної середньої, професійної (професійно-технічної), фахової передвищої та вищої освіти Донецької області. Конкурсанти надали на розгляд членів журі понад 300 конкурсних робіт, в яких з любов’ю та ніжністю декламували вірші про матусю – найдорожчу людину на землі, найкращу, найдобрішій, найяснішу, яка завжди поруч. За підсумками роботи членів журі конкурсу, Макар Жирнов ,учень 2-А класу, посів ІІ місце (кл.керівник Волченко Т.А.),а Мацюра Євгенія отримала ІІІ місце (кл.керівник Алексєєва А.В.).Щиро вітаємо наших талановитих учнів і їх керівників з перемогою.Зичимо їм подальших успіхів, нових перемог і незабутніх радісних емоцій!